Zandenplas

Zandenplas

Maximum aantal bezoekers bereikt, Zandenplas gesloten 7 augustus 2020

We roepen je op vandaag (7 augustus) niet meer naar Zandenplas te komen. Het maximum aantal bezoekers is bereikt om 12.00 uur. De slagbomen blijven gesloten, er worden geen nieuwe bezoekers toegelaten. Morgen ben je weer van harte welkom. 

Parkeer niet op de toegangswegen, hier wordt bekeurd. 

Lees meer...

Welkom op recreatiegebied Zandenplas

Middenin de eeuwenoude bossen van de Veluwe ligt recreatiegebied Zandenplas in Nunspeet. Het fijne zandstrand, de lig- en speelweide en de diverse voorzieningen maken Zandenplas tot de ideale plek voor een dagje uit. Kinderen vermaken zich hier uitstekend op het strand, in het water of op de diverse speeltoestellen. Bij de kiosk, met groot terras aan het water, kun je terecht voor lekkere versnaperingen. Zandenplas biedt een scala aan activiteiten: wandelen, fietsen en paardrijden.Ook is het een ideaal rust- of vertrekpunt voor een fiets- of wandeltocht op de Veluwe.

Recreatiegebied Zandenplas is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien je met de auto komt, betaal je parkeergeld.

Laatste nieuws

07-08-2020

Zandenplas dicht: maximum aantal bezoekers bereikt 7 augustus 2020

Lees meer

29-07-2020

Wanneer ben je zwemveilig?

Lees meer


Evenementenkalender

07-11-2020

Zandenplasloop

Lees meer


Status waterkwaliteit: GOED

De status van de zwemwaterkwaliteit van dit recreatiegebied is: GOED.

In het zwemseizoen, van 1 mei tot 1 oktober, wordt de waterkwaliteit iedere twee weken gecontroleerd. Meer informatie op www.zwemwater.nl.