Strand Horst

Strand Horst

Welkom op Strand Horst!

Door de gunstige ligging en het ondiepe water van het Wolderwijd (Randmeren) is Strand Horst één van de beste surf- en kitesurflocaties van Nederland. Strand Horst ligt in Ermelo en Harderwijk en heeft verschillende zandstranden, ligweiden en voorzieningen voor een dagje uit. Bij de diverse horecapunten kun je terecht voor lekkere versnaperingen. Strand Horst biedt een breed scala aan activiteiten. Wat dacht je van fietsen, surfen, kitesurfen, paintballen en Pitch&Putt Golf? Ook is er een botenhelling op Horst-Zuid waar je een boot te water kunt laten gaan. Daarnaast heeft Strand Horst een jachthaven en restaurants, en kun je per fiets of lopend met het pontje naar Zeewolde in Flevoland.
Bij Telstar Surfclub kun je overnachten. 

Recreatiegebied Strand Horst is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien je met de auto komt, betaal je parkeergeld.

Laatste nieuws

14-01-2021

Stranden van Leisurelands erg populair bij vakantie vieren in eigen land

Lees meer

29-09-2020

Start laagseizoen op recreatiegebieden van Leisurelands 

Lees meer


Evenementenkalender

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.


Status waterkwaliteit: geen info

Er is op dit moment geen actuele informatie beschikbaar over de zwemwaterkwaliteit. De kwaliteit van het zwemwater wordt alleen gecontroleerd in het zwemseizoen tussen 1 mei en 1 oktober. Vanaf 1 mei vind je hier de actuele status.