Strand Horst

Strand Horst

Welkom op Strand Horst!

Door de gunstige ligging en het ondiepe water van het Wolderwijd (Randmeren) is Strand Horst één van de beste surf- en kitesurflocaties van Nederland. Strand Horst ligt in Ermelo en Harderwijk en heeft verschillende zandstranden, ligweiden en voorzieningen voor een dagje uit. Bij de diverse horecapunten kun je terecht voor lekkere versnaperingen. Strand Horst biedt een breed scala aan activiteiten. Wat dacht je van fietsen, surfen, kitesurfen, paintballen en Pitch&Putt Golf? Ook is er een botenhelling op Horst-Zuid waar je een boot te water kunt laten gaan. Daarnaast heeft Strand Horst een jachthaven en restaurants, en kun je per fiets of lopend met het pontje naar Zeewolde in Flevoland.
Bij Telstar Surfclub kun je overnachten. 

Recreatiegebied Strand Horst is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien je met de auto komt, betaal je parkeergeld.

Laatste nieuws

11-09-2020

Plan ‘Groene Kruispunt’ tussen Strand Horst en Strand Nulde is rond

Lees meer

29-07-2020

Wanneer ben je zwemveilig?

Lees meer


Evenementenkalender

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.


Status waterkwaliteit: GOED

De status van de zwemwaterkwaliteit van dit recreatiegebied is: GOED.

In het zwemseizoen, van 1 mei tot 1 oktober, wordt de waterkwaliteit iedere twee weken gecontroleerd. Meer informatie op www.zwemwater.nl.