Strand Horst

Strand Horst (gesloten)

Strand Horst is per 28 maart gesloten

In verband met de vele surfers en kitesurfers kon niet aan de richtlijnen van het RIVM worden voldaan om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het gaat om de sluiting van zowel Strand Horst-Noord als om Strand Horst-Zuid. De stranden en parkeerterreinen zijn afgesloten, de slagbomen blijven dicht. Fietsers en wandelaars kunnen wel het recreatiegebied op.

Lees hier het nieuwsbericht over de sluiting van Strand Horst.

Welkom op recreatiegebied Strand Horst
Door de gunstige ligging en het ondiepe water van het Wolderwijd (Randmeren) is Strand Horst één van de beste surf- en kitesurflocaties van Nederland. Strand Horst ligt in Ermelo en Harderwijk en heeft verschillende zandstranden, ligweiden en voorzieningen voor een dagje uit. Bij de diverse horecapunten kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Strand Horst biedt u een breed scala aan activiteiten. Wat dacht u van fietsen, surfen, kitesurfen, paintballen en Pitch&Putt Golf? Ook is er een botenhelling op Horst-Zuid waar u uw boot te water kunt laten gaan. Daarnaast heeft Strand Horst een jachthaven en restaurants, en kunt u per fiets of lopend met het pontje naar Zeewolde in Flevoland.
Bij Telstar Surfclub kunt u overnachten. 

Recreatiegebied Strand Horst is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld.

Laatste nieuws

07-04-2020

Maatregelen Coronavirus

Lees meer

28-03-2020

Strand Horst gesloten - alleen toegankelijk voor wandelaars en fietsers

Lees meer


Evenementenkalender

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.


Status waterkwaliteit: geen info

Er is op dit moment geen actuele informatie beschikbaar over de zwemwaterkwaliteit. De kwaliteit van het zwemwater wordt alleen gecontroleerd in het zwemseizoen tussen 1 mei en 1 oktober. Vanaf 1 mei vindt u hier de actuele status.