Berendonck

Parkeren

Berendonck biedt een ruime parkeergelegenheid om uw auto kwijt te kunnen voor een dagje onbezorgd recreëren. Het parkeergeld gebruikt Leisurelands om het recreatiegebied duurzaam in stand te kunnen houden.
Het parkeerterrein is niet bewaakt. Parkeren is dus altijd op eigen risico.

Op dit recreatiegebied wordt gewerkt met een geautomatiseerd systeem. Voor de auto-ingangen staan slagbomen. Bij aankomst openen de slagbomen direct. Om het terrein te verlaten heeft u een uitrijkaart of parkeerpas van Leisurelands nodig. Op het terrein kunt u uitrijkaarten kopen bij de automaten. U betaalt dus niet bij de slagboom.
Voor meer informatie over het parkeersysteem klik hier.

U kunt op de volgende manieren betalen:

  • PIN (ook contactloos)
  • Creditcard

Parkeerpashouders opgelet!
Bent u in het bezit van een parkeerpas (of trailerpas)? Houdt u de parkeerpas dan voor de zuil bij de uitgaande slagboom om uit te kunnen rijden. Stop de parkeerpas NIET in de gleuf (deze is uitsluitend bestemd voor uitrijkaarten). 

Parkeertarieven
Hoogseizoen van 1 mei tot 1 oktober
(nieuwe tarieven hoogseizoen per 1 mei 2020)

  • € 6,00 per voertuig (max. 6 m)
  • € 12,00 per lang voertuig (6-15 m)

Laagseizoen van 1 oktober tot 1 mei
(ongewijzigde tarieven)

  • € 3,00 per voertuig (max. 6 m)
  • € 6,00 per lang voertuig (6-15 m)

Parkeerpas
Via deze website kunt u extra voordelig een parkeerpas aanschaffen. De parkeerpas is geldig van 1 mei tot 1 mei het jaar daarop. De parkeerpas is geldig op alle recreatiegebieden van Leisurelands. 
Klik hier om naar de webwinkel te gaan.
Of klik hier om eerst de pagina met uitleg over de parkeerpassen te bekijken.

Storing?
Indien er onverhoopt een storing is aan het parkeersysteem kunt u het storingsnummer bellen dat op de automaat staat. Berendonck valt onder de Regio Zuid van Leisurelands. De Regio Zuid is te bereiken op het storingsnummer 06 - 30 119 344.