Wylerbergmeer

Wylerbergmeer

Welkom op recreatiegebied Wylerbergmeer

In het prachtige landschap van het Rijk van Nijmegen ligt recreatiegebied Wylerbergmeer in het plaatsje Beek, vlakbij Nijmegen. Het zandstrand, de ruime ligweide en voorzieningen maken Wylerbergmeer tot de ideale plek voor een dagje uit. Kinderen vermaken zich hier uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen. Wylerbergmeer is tevens een mooi uitgangs- of rustpunt voor een wandeling of fietstocht in de omgeving. 

Recreatiegebied Wylerbergmeer is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien je met de auto komt, betaal je parkeergeld. 

Laatste nieuws

14-01-2021

Stranden van Leisurelands erg populair bij vakantie vieren in eigen land

Lees meer

29-09-2020

Start laagseizoen op recreatiegebieden van Leisurelands 

Lees meer


Evenementenkalender

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.


Negatief zwemadvies i.v.m. blauwalgen

In verband met verminderde waterkwaliteit (blauwalgen) heeft de provincie Gelderland een negatief zwemadvies ingesteld per 25 september 2020 voor het zwemwater van recreatiegebied Wylerbergmeer. Eerder (18 september) was er een zwemverbod van kracht, dit is nu dus afgeschaald naar een negatief zwemadvies.

Zwemmen wordt sterk afgeraden, maar is niet verboden. Meer informatie op www.zwemwater.nl.