Zelf een evenement of activiteit organiseren

De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van grote en kleine evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen. 

Jaarlijks vinden op de recreatiegebieden van Leisurelands zo’n 700 evenementen plaats. Dit varieert van een gezellige familiebarbecue tot een grote sport- en speldag en van een sportief evenement tot een dancefestival. 

Klik hier voor een overzichtskaart van onze 19 locaties.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte, neem telefonisch contact op met de afdeling Marketing, Sales & Communicatie: 026-3848800 of stuur een e-mail naar infoleisurelands.nl. 

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden

 • Bedrijfsfeesten
 • Productpresentaties
 • Sportdagen
 • Scoutingkampen
 • Kampvuur
 • Familiedagen
 • Barbecuefeestjes
 • Kinderfeestjes
 • Schoolactiviteiten
 • Militaire oefeningen
 • Dierenevenementen zoals jachtproeven
 • Jubileumfeesten
 • Publieksactiviteiten
 • Sportevenementen 

De afgelopen jaren hebben duizenden evenementen plaatsgevonden op de recreatiegebieden van Leisurelands. Van klein tot groot, van 'back to basic' tot uitbundig, van sportief tot recreatief.
Wat dacht u van een beachvolleybaltoernooi, hondenshow, picknick, fanclubweekend van Jovink & the Voederbietels, pottenbakkersmarkt Keramisto, boerengolf, boogschieten, vlotbouwen, watervliegtuigenmeeting, circus Herman Renz, bruiloftsfeest, dancefestival Emporium, doopdienst, Middeleeuws Midwinterfeest, nieuwjaarsduik, Super Opkikkerdag van Stichting De Opkikker, Dreamfields Festival, triatlon, zandkastelenwedstrijd, braderie, Down the Rabbit Hole, powerkiten, Xnoizz Flevo Festival, familiedag of terreinrijden?
Het is maar een greep van de evenementen en activiteiten die wij op onze terreinen mochten verwelkomen. 

Referenties
Bas Jansen, deelnemer teambuildingsdag georganiseerd door SOS Sport&Events op Zandenplas, 'Vandaag hebben wij tijdens een teambuildingsdag het onderdeel katapult bouwen gedaan op Zandenplas. Naast het feit dat de activiteit erg leuk was, vond ik de locatie overweldigend mooi! Wie verwacht dat je middenin zo'n bosrijk gebied een mooi verkoelend meer tegenkomt?

Lars v. Ringen,  'mijn verjaardag heb ik gevierd bij Gotcha Outdoor Lasergames op de Berendonck ,Wijchen. Ik vond dit het vetste en coolste feestje wat ik ooit heb gehouden. Al mijn vriendjes willen dit nu ook gaan doen op hun verjaardag'. 

Petra van Berkel: 'laatst met een aantal meiden een geweldige middag bij GOTCHA  gehad voor mijn vrijgezellenfeestje. Echt een leuk spel om te doen zo lekker in het bos op de Berendonck. Zeer vriendelijke mensen die het begeleiden, na afloop een goede BBQ gehouden'.

 Richard Leerentveld van Gotcha Outdoor Lasergames: 'Wij krijgen enkel maar positieve reacties van deelnemers aan ons spel. Spelen in het bos op de Berendonck is echt leuk. We hebben meerdere locaties waar we spelen, dit is een van de mooiste'.

Jos de Klijn van Het Buitencentrum: 'Het Buitencentrum organiseert leuke en spannende outdooractiviteiten voor jong en oud. Berendonck is hier ideaal voor. Wij horen alleen maar positieve reacties en ze komen graag nog eens terug bij ons'.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een evenement/activiteit op een specifiek recreatiegebied? Klik dan hierboven op 'ontdek de recreatiegebieden'. Klik op een recreatiegebied. Hier vindt u onder andere plattegronden van de recreatiegebieden, suggesties voor evenementenbureaus die u wellicht van dienst kunnen zijn en algemene informatie.