Kosten terreinhuur en toestemming

De kosten voor de terreinhuur zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals: het aantal personen, tijdsduur, inrichting van het terrein en het soort activiteiten. 

Leisurelands behoudt het recht om evenementen te weigeren. Daarnaast kan het zijn dat u voor bepaalde evenementen naast de toestemming van Leisurelands ook een vergunning van de brandweer, gemeente of andere instantie nodig heeft. 

De vaste vergoeding is € 35,00 incl. 21% BTW per toestemming voor non-profit organisaties en particulieren. Bij profit organisaties ligt de vaste vergoeding op € 40,00 excl. 21% BTW. Daarnaast betaalt u een vergoeding per persoon, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik.
Voor een barbecue (non-profit en particulieren) is de vergoeding € 1,50 per persoon, met een minimum van € 35,00 incl. BTW per groep.

Toestemming
Alle evenementen en activiteiten welke worden gehouden op recreatiegebieden van Leisurelands worden vastgelegd in de vorm van een schriftelijke toestemming.

De schriftelijke toestemming wordt per e-mail naar de contractpartij toegestuurd. Indien de contractpartij Leisurelands verzoekt de schriftelijke toestemming per post te sturen, zal Leisurelands extra administratiekosten à € 2,50 in rekening brengen.

Indien na het afgeven van de schriftelijke toestemming de contractpartij aanvullende wijzigingen wenst aan te brengen inzake de te houden activiteiten of het evenement, zal Leisurelands extra administratiekosten in rekening brengen.