Aanvraagformulier voor vrijblijvende offerte

Voor alle groepsactiviteiten op de recreatiegebieden heeft u toestemming van Leisurelands nodig. Deze dient u minimaal 14 dagen voor de activiteit of het evenement aan te vragen. U kunt deze toestemming via deze website aanvragen via dit formulier. Wanneer u het formulier hebt ingevuld en naar ons hebt verzonden, nemen wij contact met u op over de kosten en de mogelijkheden. 

Klik hier voor een vrijblijvende offerte (aanvraagformulier).

Of neem telefonisch contact op met de afdeling Marketing, Sales & Communicatie op 026-3848800 of stuur een e-mail naar infoleisurelands.nl. 

Waarom toestemming aanvragen?
Leisurelands verhuurt delen van zijn recreatiegebieden om daar een eigen evenement, activiteit of feest te organiseren. Hiervoor heeft u toestemming nodig van Leisurelands (terreineigenaar). Daarnaast betaalt u terreinhuur.

Door het verstrekken van toestemmingen kunnen wij een betere afstemming maken indien er meerdere evenementen op één dag plaatsvinden en er geen conflicten ontstaan met dagrecreanten.

Voor een toestemming vragen wij een vergoeding. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. Deze intensiteit wordt bepaald door het aantal personen, tijdsduur, inrichting van het terrein en soort activiteiten. Ieder evenement is maatwerk.

Indien u een evenement wilt organiseren kunt u, door middel van het invullen van het aanvraagformulier een toestemming aanvragen. Wanneer u het formulier correct hebt ingevuld en naar ons hebt verzonden, nemen wij vervolgens contact met u op over de mogelijkheden en kosten. Daarna beslist u of u uw evenement op één van onze terreinen wenst te organiseren.