Corona

Volg hier het laatste nieuws over de coronamaatregelen op de recreatiegebieden van Leisurelands. 

Vermijd drukke plekken en houd écht minimaal 1,5 meter afstand!

Al onze recreatiegebieden zijn geopend. De recreatiegebieden zijn ruim opgezet en er is dus voldoende ruimte om afstand van elkaar te kunnen houden. Kom dus gerust recreëren, maar volg de onderstaande richtlijnen en neem je verantwoordelijkheid, want alleen samen houden we corona onder controle. Verder vragen we iedereen deze maatregelen te volgen (deze vind je ook terug op posters op de recreatiegebieden).

Voor officiële zwemwaterlocaties zoals je die vindt op de recreatiegebieden van Leisurelands is een landelijk protocol opgesteld zodat we open kunnen blijven. Het protocol is terug te vinden op de website van de Rijksoverheid, maar makkelijker is om gewoon de poster te bekijken (zie hieronder). 

Contactloos betalen

  • Betaal contactloos (dat kan bij alle betaalautomaten voor de aanschaf van een uitrijkaart).
  • Het scannen van je parkeerpas (abonnement) bij de uitgaande slagboom gaat ook contactloos.

Tijdelijke sluiting gedurende de dag bij maximaal aantal bezoekers
Het kan zijn dat een recreatiegebied voor een dag(deel) wordt afgesloten als het maximum aantal bezoekers is bereikt. We zullen dit op deze pagina vermelden. Check het dus altijd voor vertrek. 

Toiletten geopend
De toiletten op onze recreatiegebieden zijn geopend. We vragen je de toiletten netjes te houden, je verantwoordelijkheid te nemen en ook hier 1,5 meter afstand te houden. Alleen samen houden we corona onder controle en alleen samen zorgen we ervoor dat de toiletten geopend mogen blijven.

Neem zelf zeep en/of desinfectiegel mee. Onze toiletgebouwen voorzien niet in zeep of desinfectiemiddelen. Dit kunnen wij helaas niet aanbieden in verband met vandalismegevoeligheid. We hopen op je begrip en vragen je zelf zeep en/of desinfectiegel mee te nemen.