Pitch&Putt Golf

Op de recreatiegebieden Bussloo, Heerderstrand en Strand Horst zijn mooie Pitch&Puttbanen te vinden. Pitch&Putt Golf is een moderne golfsport die overal ter wereld wordt gespeeld én op elk niveau spannend en uitdagend is. Pitch&Putt Golf is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen die spelen wil. Het spel wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 70 meter.

Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen.

Pitch&Putt is ook bijzonder geschikt voor de gevorderde golfer. Op deze kleine banen kunt u uw korte spel aanmerkelijk verbeteren en bovendien uw niet-golfende vrienden kennis laten maken met de golfsport. De minimale leeftijd om te mogen spelen is 8 jaar. Een 18-holes ronde duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.

Shortgolf
Op recreatiegebied Zeumeren vindt u een andere variant van het korte golfspel: shortgolf. Tevens kunt u hier midgetgolfen en footgolfen. Klik hier voor meer informatie over Shortgolf Zeumeren.