Paintball

Paintballen kan op drie recreatiegebieden van Leisurelands.
  
Paintball Boerderij
Aan het meer van Groene Heuvels, aan de zijde van Vakantiepark de Groene Heuvels, is de Paintball Boerderij gelegen. Deze outdoorlocatie speelt zich af rondom een oude monumentale boerderij die is omgebouwd tot paintball locatie. Je kunt hier genieten van een heerlijk drankje met een hapje eten en een geweldige paintball ervaring.
Uiteraard is de baan verlicht zodat ook in de avond gespeeld kan worden.

Navigatieadres: Groene Heuvels 3, Ewijk.
Bereikbaar via de weg richting Vakantiepark de Groene Heuvels (dus niet de ingang (slagbomen) bij recreatiegebied Groene Heuvels).
Meer informatie op www.paintballboerderij.nl

Paintball Strand
Paintball op het strand met uitzicht op het water! Op Strand Horst-Zuid is een mooie paintballlocatie met zes speelvelden. Het is geen standaard paintball locatie, maar een locatie waar paintball evenementen worden georganiseerd. Kom met je vrienden meedoen in een van de paintball evenementen en laat zien wat je kunt! Paintball Strand zorgt voor de tegenstanders en een ruimte variatie van spelletjes.

Doe mee met capture the flag, team deathmatch en de vele andere games. Na afloop is het heerlijk toeven in het paviljoen met uitzicht op het water voor een hapje en drankje. Het paintball uitje is prima te combineren met de overige activiteiten op Strand Horst zoals Pitch&Putt Golf.
Meer info: http://nl.paintballstrand.com/
 
Paintball-arrangementen Yosemite op Bussloo
Op recreatiegebied Bussloo biedt Yosemite Klim & Outdoorcentrum op een prachtig terrein paintball aan. Het spel met verfkogels is geschikt voor jong en oud. Dit strategische spel wordt gespeeld op een woest en natuurrijk terrein, voorzien van diverse hindernissen. De deelnemers, gekleed in camouflage overalls, worden verdeeld in twee teams.

Meer informatie op: http://www.yosemite.nl/outdoor/arrangementen/paintball