Selfie

Maak een selfie en maak kans op mooie prijzen!

In 2017 viert Leisurelands haar 55-jarig bestaan. In verband met dit jubileumjaar organiseren wij een selfie* wedstrijd voor iedereen die het leuk vindt om een selfie te maken op onze recreatiegebieden. Deze wedstrijd wordt gehouden op acht recreatiegebieden: Berendonck, Bussloo, Kievitsveld, Rhederlaag, Slingeplas, Wylerbergmeer, Zandenplas en Zeumeren in de maanden juni, juli, augustus en september. Op die recreatiegebieden staat duidelijk aangegeven door middel van een bord waar de selfie spot zich bevindt. Hier vindt u per recreatiegebied de locatie van de selfie spot. 

* Een selfie is een zelfportret dat u maakt met uw smartphone.

Mee doen is simpel: upload uw selfie via uw eigen sociale media kanalen met de gebiedsnaam in de hashtag en tag Leisurelands in uw foto. De voorwaarde is dat de selfie gemaakt is bij de selfie spot op één van de acht recreatiegebieden. Zorg dat in uw selfie het thema ‘recreatie’ duidelijk in beeld wordt gebracht. Originaliteit wordt gewaardeerd! 

Deelnemers moeten de Facebook pagina en/of de Instagram pagina van Leisurelands volgen om kans te maken op een prijs. 

Voor verdere informatie zie onze voorwaarden van de wedstrijd. 

Prijzen 
Iedere maand vallen meerdere winnaars in de prijzen per bovengenoemde recreatiegebieden. De 15e en 30ste van iedere maand is er een prijswinnaar per recreatiegebied. Per maand zijn er verschillende prijzen te winnen. 

Juni -> een jubileumjaar vieren we met chocolade, wie wordt nou niet gelukkig van Tony’s Chocolonely chocolade!  
Juli -> een kleurrijke opblaasbare flamingo die garant staat voor veel waterpret!
Augustus -> een mooi groot strandlaken van Leisurelands. Zo groot, dat u er bijna dwars op kunt gaan liggen!
September -> een miniatuur van de kunstwerken die op de recreatiegebieden staan**. Een collectors item dat u niet wilt missen!    

**Van recreatiegebied Bussloo is geen kunstwerk beschikbaar. De winnaars van dit recreatiegebied krijgen het miniatuur kunstwerk van ‘de generatie’ die bij het hoofdkantoor in Arnhem staat.  

Aan de wedstrijd zijn een aantal voorwaarden verbonden.