Zeumeren Avontuurlijk speelstrand

Nieuws

Laatste nieuws

05-04-2017

8 april ingang Stroetweg op recreatiegebied Zeumeren afgesloten in verband met rally Voorthuizen

Op zaterdag 8 april is recreatiegebied Zeumeren per auto uitsluitend te bereiken via de Zeumerseweg. De Stichting Rallyevenementen Voorthuizen organiseert op 8 april 2017 een rally wedstrijd. De proef wordt gereden tussen 12.00 uur - 18.00 uur. De wegen rondom recreatiegebied Zeumeren zijn afgesloten tussen 10.45 uur en 19.00 uur. De ondernemers op het recreatiegebied zijn gewoon bereikbaar via de Zeumerseweg.

Lees meer

08-03-2017

55-jarig Leisurelands trakteert belanghebbenden

In verband met de viering van het 55-jarig bestaan van Leisurelands in 2017 heeft het recreatiebedrijf meerdere activiteiten op het programma staan. Het bedrijf dat 20 recreatiegebieden in eigendom heeft en exploiteert, heeft dagelijks met vele doelgroepen te maken. Het jubileumjaar wil zij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom trakteert Leisurelands haar stakeholders. De eerste attentie werd uitgereikt op 8 maart jl. aan Frieda Smees die al sinds 2004 de horecastandplaats bemant op het Bahrsche Strand op recreatiegebied Rhederlaag.

Lees meer

22-01-2017

Gevaarlijk ijs

Op een aantal meren van de recreatiegebieden van Leisurelands ligt een ijslaag. Afgelopen weekend is er op sommige meren geschaatst. Toch is het niet aan te raden te schaatsen op deze meren. Het ijs is op veel plekken niet dik genoeg en zitten er zwakke plekken in het ijs. Zeker als er veel schaatsers tegelijkertijd het ijs op gaan, kan het gevaarlijke situaties opleveren. Leisurelands adviseert daarom het ijs niet op te gaan.

Lees meer

19-01-2017

Leisurelands recreatiegebieden trekken ruim 4 miljoen bezoekers in 2016

2016 gaat de boeken in als een goed recreatiejaar voor de recreatiegebieden van Leisurelands. 4.369.000 bezoekers wisten de weg te vinden naar de negentien gebieden. Het recreatieseizoen begon met een warme mei maand. Juni daarentegen kenmerkte zich door het wisselvallige en natte weertype. Eind juli en eind augustus werd het volop zomer in Nederland en het recreatieseizoen eindigde met een onverwachte warme september maand. In 2016 waren er 31 zomerse- en 5 tropische dagen en door dit mooie weertype kwamen dit jaar meer bezoekers naar de recreatiegebieden dan in 2015.

Lees meer

31-12-2016

Een recreatief 2017!

Leisurelands wenst u een gelukkig, gezond maar bovenal een recreatief 2017! Wij hopen u weer graag te mogen begroeten op onze recreatiegebieden in het nieuwe jaar.

Lees meer

01-11-2016

Hondenwandelaars, vissers en waterskiërs opgelet! (enquête gesloten sinds 8 nov.)

Voor een afstudeeronderzoek van Saxion Hogeschool uit Deventer zijn wij op zoek naar hondenwandelaars, vissers en waterskiërs/wakeboarders die recreëren op de gebieden van Leisurelands. Dit onderzoek gaat over de rol van Leisurelands bij de drie groepen en over een eventuele binding. Door de resultaten van het onderzoek krijgt Leisurelands inzicht in uw wensen en behoeften met betrekking tot onze recreatiegebieden en kan er waar mogelijk op ingespeeld worden om nader tot elkaar te komen. Het eerste deel van het onderzoek is inzicht krijgen in het recreatieprofiel van de hondenwandelaars, vissers en waterskiërs. Daarom is er een enquête opgesteld.

Lees meer

26-09-2016

Hondenseizoen 1 oktober a.s. van start

Op zaterdag 1 oktober a.s. gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2017.

Lees meer

23-09-2016

Toezichthouder Ron Bosch met pensioen

Jarenlang hield Ron Bosch toezicht op de recreatiegebieden Strand Nulde, Strand Horst, Nieuw Hulckesteijn, Zandenplas en Zeumeren. Op zijn 70e houdt hij het voor gezien en gaat van zijn welverdiende pensioen genieten. Op 22 september werd daarom een speciale afscheidsreceptie gehouden in Boshuis Drie die druk werd bezocht.

Lees meer

21-07-2016

Meerdere mensen bekeurd voor overlast op recreatiegebied Zeumeren

Op maandagavond 18 juli jl. zijn meerdere mensen bekeurd na het veroorzaken van overlast op recreatiegebied Zeumeren. Tevens is er een auto in beslag genomen. Er werd op hoge snelheid met auto’s over de parkeerplaatsen geracet en er werden zogenaamde ‘donuts’ gemaakt. Hierdoor heeft het parkeerterrein flinke schade opgelopen. Samen met de politie hebben de BOA’s van Leisurelands de veroorzakers aangepakt. De schade zal op hen worden verhaald.

Lees meer

19-07-2016

Voorkom wachten en koop direct bij aankomst uw uitrijkaart

Geen zin om de rij te staan bij de betaalautomaat? Koop dan direct bij aankomst of in de loop van de dag een uitrijkaart. Bij de automaten op het terrein kunt u met PIN betalen. De uitrijkaart is de gehele dag geldig. Hiermee kunt u eenmalig uitrijden op de dag van aankoop.

Lees meer