Zeumeren

Zeumeren

Welkom op recreatiegebied Zeumeren

Direct aan de A1 bij Voorthuizen, vlakbij Barneveld, ligt het veelzijdige recreatiegebied Zeumeren. De verschillende zandstranden, ruime ligweiden en diverse voorzieningen maken Zeumeren tot de ideale plek voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich hier uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen. Bij de verschillende horecapunten kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Zeumeren biedt u een breed scala aan activiteiten. Wat dacht u van zwemmen, wandelen, waterskiën, wakeboarden, shortgolf, midgetgolf, footgolf en de Dieren-ABC-wandelroute voor kinderen? Ook SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte avonturenparadijs waar het piratenthema centraal staat, mag u niet missen.

Recreatiegebied Zeumeren is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld. 

Laatste nieuws

02-05-2018

Voordelig parkeren? Bestel een parkeerpas!

Lees meer

18-04-2018

Hoogseizoen 1 mei van start

Lees meer


Evenementenkalender

30-06-2018

Zeumeren Moddert

Lees meer

07-07-2018

Gelderpop

Lees meer


Status waterkwaliteit: GOED

De status van de zwemwaterkwaliteit van dit recreatiegebied is: GOED.

In het zwemseizoen, van 1 mei tot 1 oktober, wordt de waterkwaliteit iedere twee weken gecontroleerd. Meer informatie op www.zwemwater.nl.