Wylerbergmeer

Wylerbergmeer

Welkom op recreatiegebied Wylerbergmeer

In het prachtige landschap van het Rijk van Nijmegen ligt recreatiegebied Wylerbergmeer in het plaatsje Beek, vlakbij Nijmegen. Het zandstrand, de ruime ligweide en voorzieningen maken Wylerbergmeer tot de ideale plek voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich hier uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen. Bij de kiosk kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Wylerbergmeer is tevens een mooi uitgangs- of rustpunt voor uw wandeling of fietstocht in de omgeving. 

Recreatiegebied Wylerbergmeer is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld. 

Laatste nieuws

29-06-2018

Negatief zwemadvies Wylerbergmeer

Lees meer

22-06-2018

Succesvol jaar voor jubilerend Leisurelands in 2017 (jaarverslag)

Lees meer


Evenementenkalender

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.


Status waterkwaliteit: NEGATIEF ZWEMADVIES

In verband met blauwalgen heeft de provincie Gelderland een negatief zwemadvies ingesteld per 29 juni 2018 voor het zwemwater van recreatiegebied Wylerbergmeer. 

Zwemmen wordt ten zeerste afgeraden. U loopt grote kans op huidirritatie en maag- en darmklachten. Meer informatie op www.zwemwater.nl.