Stroombroek Actief en avontuurlijk!

Nieuws

Laatste nieuws

06-11-2017

Prijswinnaars fotowedstrijd jubilerend Leisurelands in het zonnetje gezet

In 2017 viert recreatiebedrijf Leisurelands haar 55e verjaardag. Voor liefhebbers van de recreatiegebieden van Leisurelands organiseerde het bedrijf deze zomer een fotowedstrijd. Honderden foto’s werden ingestuurd. Een selectie van de foto’s werd in september en oktober tentoongesteld op recreatiegebied Bussloo. Afgelopen zaterdag werden de winnaars bekend gemaakt. Bij Recreatiepark de Veerstal in Lathum werden zij in het zonnetje gezet.

Lees meer

12-10-2017

Speelschip Stroombroek maakt plaats voor nieuw speeltoestel

Het markante speelschip op recreatiegebied Stroombroek in Braamt maakt plaats voor een nieuw speeltoestel. Terreineigenaar Leisurelands is tot de conclusie gekomen dat het speelschip helaas al op heel korte termijn moet worden verwijderd in verband met de veiligheid. Door vernielingen is de veiligheid niet meer te garanderen. Voor de start van het nieuwe seizoen (mei 2018) zal er een nieuw in het oog springend speeltoestel voor in de plaats komen.

Lees meer

25-09-2017

Laagseizoen zondag 1 oktober van start

Op zondag 1 oktober a.s. gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2018. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.

Lees meer

04-09-2017

Laagseizoenactie parkeerpas van start

De parkeerpas van het seizoen 2017-2018 is nu extra voordelig te bestellen via de webshop. De parkeerpas van de laagseizoenactie is geldig van 1 oktober 2017 tot en met 30 april 2018. De actie loopt door zo lang de voorraad strekt.

Lees meer

21-08-2017

Nieuwe speeltoestellen

Op diverse recreatiegebieden zijn onlangs nieuwe speeltoestellen geplaatst. Komt u binnenkort ook met uw (klein)kinderen, neefjes en nichtjes langs om deze uit te proberen? Gebroeders de Haan Bussloo B.V. en Hengelsport Federatie Midden Nederland hebben hier in het kader van 55 jaar Leisurelands een financiële bijdrage voor gedaan, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank!

Lees meer

27-07-2017

Fotowedstrijd nog t/m 15 augustus

In verband met haar 55-jarig bestaan organiseert Leisurelands deze zomer een fotowedstrijd. Stuur uw mooiste foto('s) in die gemaakt is/zijn op één van de recreatiegebieden van Leisurelands en win (geld)prijzen. De wedstrijd loopt nog tot en met 15 augustus.

Lees meer

11-07-2017

Recordaantal bezoekers zorgt voor positief resultaat Leisurelands in 2016

Met een recordaantal van ruim zes miljoen bezoekers in 2016 heeft Leisurelands, eigenaar van 20 recreatiegebieden in Gelderland en Noord-Limburg, een positief resultaat geboekt. Leisurelands timmert hard aan de weg om zich verder te professionaliseren en te positioneren als één van de belangrijkste spelers in de vrijetijdssector. Zowel direct als indirect levert Leisurelands hiermee een maatschappelijke bijdrage aan de leefbaarheid en vrijetijdsbesteding in de regio waarin zij actief is.

Lees meer

08-05-2017

Situatie zwemwaterkwaliteit Stroombroek onder controle

Op een klein gedeelte van recreatiegebied Stroombroek is afgelopen zaterdag een blauwe drijflaag aangetroffen. Er was sprake van blauwalg in een gedeelte van de plas. In overleg met het waterschap en de provincie zijn toen maatregelen getroffen. Deze drijflaag is inmiddels verdwenen. Vandaag wordt het stuk strand aangepakt waar de blauwalg is aangetroffen om problemen in de toekomst te voorkomen.

Lees meer

26-04-2017

1 mei hoogseizoen van start

Op maandag 1 mei aanstaande gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. Het bezoek aan de recreatiegebieden is gratis, alleen voor het parkeren betaalt u parkeergeld.

Lees meer

14-04-2017

Oeververbetering Stroombroek past bij continue investeringen recreatiegebied

Afgelopen winter is op Stroombroek hard gewerkt om het gebied gereed te maken voor het nieuwe recreatieseizoen. Terreineigenaar Leisurelands blijft investeren in het recreatiegebied. Het laatste dat voor de zomer wordt aangepakt, is de verbetering van de oevers. Op dinsdag 18 april a.s. wordt gestart met werkzaamheden aan de oevers aan de oostzijde van Stroombroek. Door de heersende windrichting vindt aan de oevers aan deze zijde veel afslag plaats waardoor de oevers verzwakken. Een damwand zal voor versteviging gaan zorgen. De werkzaamheden zullen naar verwachting drie weken in beslag nemen. Tijdens de werkzaamheden kunnen bezoekers enige overlast ondervinden.

Lees meer