Strand Nulde Avontuurlijk spelen en watersportactie

Nieuws

Laatste nieuws

06-11-2017

Prijswinnaars fotowedstrijd jubilerend Leisurelands in het zonnetje gezet

In 2017 viert recreatiebedrijf Leisurelands haar 55e verjaardag. Voor liefhebbers van de recreatiegebieden van Leisurelands organiseerde het bedrijf deze zomer een fotowedstrijd. Honderden foto’s werden ingestuurd. Een selectie van de foto’s werd in september en oktober tentoongesteld op recreatiegebied Bussloo. Afgelopen zaterdag werden de winnaars bekend gemaakt. Bij Recreatiepark de Veerstal in Lathum werden zij in het zonnetje gezet.

Lees meer

25-09-2017

Laagseizoen zondag 1 oktober van start

Op zondag 1 oktober a.s. gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2018. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.

Lees meer

04-09-2017

Laagseizoenactie parkeerpas van start

De parkeerpas van het seizoen 2017-2018 is nu extra voordelig te bestellen via de webshop. De parkeerpas van de laagseizoenactie is geldig van 1 oktober 2017 tot en met 30 april 2018. De actie loopt door zo lang de voorraad strekt.

Lees meer

27-07-2017

Fotowedstrijd nog t/m 15 augustus

In verband met haar 55-jarig bestaan organiseert Leisurelands deze zomer een fotowedstrijd. Stuur uw mooiste foto('s) in die gemaakt is/zijn op één van de recreatiegebieden van Leisurelands en win (geld)prijzen. De wedstrijd loopt nog tot en met 15 augustus.

Lees meer

11-07-2017

Recordaantal bezoekers zorgt voor positief resultaat Leisurelands in 2016

Met een recordaantal van ruim zes miljoen bezoekers in 2016 heeft Leisurelands, eigenaar van 20 recreatiegebieden in Gelderland en Noord-Limburg, een positief resultaat geboekt. Leisurelands timmert hard aan de weg om zich verder te professionaliseren en te positioneren als één van de belangrijkste spelers in de vrijetijdssector. Zowel direct als indirect levert Leisurelands hiermee een maatschappelijke bijdrage aan de leefbaarheid en vrijetijdsbesteding in de regio waarin zij actief is.

Lees meer

25-06-2017

Nieuw op Strand Nulde-Zuid: Summer Village

Op 1 juli a.s. opent Summer Village, een nieuw concept dat staat voor zomers genieten, zijn deuren op Strand Nulde-Zuid. Summer Village biedt een heerlijke spot aan het strand met groot terras aan het water. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een feestje of activiteit.

Lees meer

23-06-2017

Beach Pull, groots tractorpulling spektakel, 7 en 8 juli op Strand Nulde

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli 2017 is Strand Nulde in Putten het decor van het jaarlijkse evenement Total Agri Beach Pull. Tijdens deze zeventiende editie ronken de vele tractormotoren weer op het evenemententerrein. De organisatie verwacht voor dit evenement zo’n 10.000 bezoekers. Op zaterdag 8 juli is Strand Nulde niet toegankelijk voor strandbezoekers.

Lees meer

02-06-2017

Nieuw speeltoestel op Strand Nulde-Zuid

Op Strand Nulde-Zuid is op 2 juni jl. een nieuw speeltoestel op feestelijke wijze geopend door wethouder Nico Gerritsen van de gemeente Putten. Strand Nulde stond altijd al bekend als avontuurlijk speelstrand. Met deze uitbreiding is het speelstrand een leuk toestel rijker waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Lees meer

01-06-2017

Nieuwe wegen en fietspaden Strand Horst en Strand Nulde gereed

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de vernieuwing van de wegen en fietspaden op de recreatiegebieden Strand Horst en Strand Nulde. Wethouder Jan van Eijsden van de gemeente Ermelo verrichte op 31 mei jl. de officiële opening op Strand Horst. De vele bezoekers van Strand Horst en Strand Nulde kunnen de gebieden weer comfortabel en veilig bereiken. Met deze nieuwe wegen en fietspaden heeft terreineigenaar Leisurelands een kwaliteitsslag gemaakt.

Lees meer

24-05-2017

Maandag 29 mei laatste asfalteringswerkzaamheden Strand Nulde en Strand Horst

Op maandag 29 mei vinden de laatste asfalteringswerkzaamheden aan de wegen en fietspaden plaats op Strand Nulde en Strand Horst. De aannemer brengt die dag de slijtlaag aan. Nulde en Horst blijven gewoon bereikbaar en toegankelijk. Op sommige momenten is enig oponthoud mogelijk.

Lees meer