Strand Horst Dé (kite)surflocatie van Nederland!

Nieuws

Laatste nieuws

06-11-2017

Prijswinnaars fotowedstrijd jubilerend Leisurelands in het zonnetje gezet

In 2017 viert recreatiebedrijf Leisurelands haar 55e verjaardag. Voor liefhebbers van de recreatiegebieden van Leisurelands organiseerde het bedrijf deze zomer een fotowedstrijd. Honderden foto’s werden ingestuurd. Een selectie van de foto’s werd in september en oktober tentoongesteld op recreatiegebied Bussloo. Afgelopen zaterdag werden de winnaars bekend gemaakt. Bij Recreatiepark de Veerstal in Lathum werden zij in het zonnetje gezet.

Lees meer

25-09-2017

Laagseizoen zondag 1 oktober van start

Op zondag 1 oktober a.s. gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2018. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.

Lees meer

04-09-2017

Laagseizoenactie parkeerpas van start

De parkeerpas van het seizoen 2017-2018 is nu extra voordelig te bestellen via de webshop. De parkeerpas van de laagseizoenactie is geldig van 1 oktober 2017 tot en met 30 april 2018. De actie loopt door zo lang de voorraad strekt.

Lees meer

27-07-2017

Fotowedstrijd nog t/m 15 augustus

In verband met haar 55-jarig bestaan organiseert Leisurelands deze zomer een fotowedstrijd. Stuur uw mooiste foto('s) in die gemaakt is/zijn op één van de recreatiegebieden van Leisurelands en win (geld)prijzen. De wedstrijd loopt nog tot en met 15 augustus.

Lees meer

11-07-2017

Recordaantal bezoekers zorgt voor positief resultaat Leisurelands in 2016

Met een recordaantal van ruim zes miljoen bezoekers in 2016 heeft Leisurelands, eigenaar van 20 recreatiegebieden in Gelderland en Noord-Limburg, een positief resultaat geboekt. Leisurelands timmert hard aan de weg om zich verder te professionaliseren en te positioneren als één van de belangrijkste spelers in de vrijetijdssector. Zowel direct als indirect levert Leisurelands hiermee een maatschappelijke bijdrage aan de leefbaarheid en vrijetijdsbesteding in de regio waarin zij actief is.

Lees meer

01-06-2017

Nieuwe wegen en fietspaden Strand Horst en Strand Nulde gereed

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de vernieuwing van de wegen en fietspaden op de recreatiegebieden Strand Horst en Strand Nulde. Wethouder Jan van Eijsden van de gemeente Ermelo verrichte op 31 mei jl. de officiële opening op Strand Horst. De vele bezoekers van Strand Horst en Strand Nulde kunnen de gebieden weer comfortabel en veilig bereiken. Met deze nieuwe wegen en fietspaden heeft terreineigenaar Leisurelands een kwaliteitsslag gemaakt.

Lees meer

24-05-2017

Maandag 29 mei laatste asfalteringswerkzaamheden Strand Nulde en Strand Horst

Op maandag 29 mei vinden de laatste asfalteringswerkzaamheden aan de wegen en fietspaden plaats op Strand Nulde en Strand Horst. De aannemer brengt die dag de slijtlaag aan. Nulde en Horst blijven gewoon bereikbaar en toegankelijk. Op sommige momenten is enig oponthoud mogelijk.

Lees meer

26-04-2017

1 mei hoogseizoen van start

Op maandag 1 mei aanstaande gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. Het bezoek aan de recreatiegebieden is gratis, alleen voor het parkeren betaalt u parkeergeld.

Lees meer

24-03-2017

Strand Horst gaat een mooie toekomst tegemoet

Op 23 maart jl. tekenden wethouder Jan van Eijsden en Erik Droogh de intentieovereenkomst tussen de gemeente Ermelo en Leisurelands Onroerend Goed B.V. In deze overeenkomst zijn de wederzijdse intenties, kaders en randvoorwaarden vastgelegd om de ontwikkelingen voor recreatiegebied Strand Horst mogelijk te maken. Voor Strand Horst betekent dit dat de recreatiemogelijkheden verder worden uitgebouwd, zodat recreatie gedurende het gehele jaar mogelijk wordt. Met het tekenen van de overeenkomst is het belang van zowel Leisurelands als de gemeente Ermelo vastgelegd en gaat de metamorfose van Strand Horst een nieuwe fase in.

Lees meer

10-03-2017

Palmbosweg Strand Horst afgesloten in de nacht / ochtend van 14 maart a.s.

In verband met asfalteringswerkzaamheden is de Palmbosweg in Ermelo op Strand Horst op 14 maart 2017 afgesloten van 01.00 uur tot 07.00 uur. Er is geen alternatieve route. De aannemer stelt alles in het werk de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden.

Lees meer