Strand Horst Dé (kite)surflocatie van Nederland!

Strand Horst

Welkom op recreatiegebied Strand Horst

Door de gunstige ligging en het ondiepe water van het Wolderwijd (Randmeren) is Strand Horst één van de beste surf- en kitesurflocaties van Nederland. Strand Horst ligt in Ermelo en Harderwijk en heeft verschillende zandstranden, ligweiden en voorzieningen voor een dagje uit. Bij de diverse horecapunten kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Strand Horst biedt u een breed scala aan activiteiten. Wat dacht u van fietsen, surfen, kitesurfen, paintballen en Pitch&Putt Golf? Ook is er een botenhelling op Horst-Zuid waar u uw boot te water kunt laten gaan. Daarnaast heeft Strand Horst een jachthaven en restaurants, en kunt u per fiets of lopend met het pontje naar Zeewolde in Flevoland.

Nieuw in 2016: overnachten bij de nieuwe Telstar Surfclub! 

Recreatiegebied Strand Horst is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld.

Laatste nieuws

24-03-2017

Strand Horst gaat een mooie toekomst tegemoet

Lees meer

10-03-2017

Palmbosweg Strand Horst afgesloten in de nacht / ochtend van 14 maart a.s.

Lees meer


Evenementenkalender

Van 21 april 2017 tot 23 april 2017

Internationaal Gelders Open Pitch&Putt Golf

Lees meer

02 juli 2017

Reach/Ride/Run Triatlon

Lees meer


Status waterkwaliteit: geen info

Er is op dit moment geen actuele informatie beschikbaar over de zwemwaterkwaliteit. De kwaliteit van het zwemwater wordt alleen gecontroleerd in het zwemseizoen tussen 1 mei en 1 oktober. Vanaf 1 mei vindt u hier de actuele status.