Nevelhorst Strand- en waterpret

Nevelhorst

Welkom op recreatiegebied Nevelhorst

Tussen de plaatsen Zevenaar en Didam treft u recreatiegebied Nevelhorst aan. Een wat kleiner, maar overzichtelijk gebied. Toch zijn hier alle voorzieningen aanwezig voor een heerlijk dagje uit. Het water biedt mogelijkheden om te zwemmen, te vissen of te kanoën. De speelweiden zijn uitermate geschikt om actief bezig te zijn of om lekker ontspannen te genieten van de zon.

Niet alleen op warme dagen is een bezoek aan Nevelhorst de moeite waard; door de in de nabije omgeving gelegen wandel- en fietsroutes is Nevelhorst een mooi startpunt of rustpunt voor een actieve dag in de natuur.

Recreatiegebied Nevelhorst is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. 

Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld. Er is (nog) geen geautomatiseerd parkeersysteem op Nevelhorst. Op mooie dagen wordt handmatig parkeergeld geïnd.

Laatste nieuws

08-03-2017

55-jarig Leisurelands trakteert belanghebbenden

Lees meer

22-01-2017

Gevaarlijk ijs

Lees meer


Evenementenkalender

Geen evenement

Op dit moment staan er hier geen evenementen gepland.

Klik hier voor de evenementen op de andere recreatiegebieden.


Status waterkwaliteit: geen info

Er is op dit moment geen actuele informatie beschikbaar over de zwemwaterkwaliteit. De kwaliteit van het zwemwater wordt alleen gecontroleerd in het zwemseizoen tussen 1 mei en 1 oktober. Vanaf 1 mei vindt u hier de actuele status.