Kievitsveld

Laatste nieuws

Hoogseizoen 1 mei van start

18-04-2018

Op dinsdag 1 mei gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. 

Volop activiteiten en leuke evenementen
Lekker zonnen op de ligweide, een potje beachvolleybal, een verkoelende duik of andere (water)sportactiviteiten: op de recreatiegebieden van Leisurelands is het allemaal mogelijk. Ook zijn er diverse attracties voor jong en oud. In 2018 is de evenementenkalender weer goed gevuld. Mega Piraten Festijn, Dreamfields Festival, Dreampop, Emporium, Giesbeach, Beachpull, Soul Survivor, Down the Rabbit Hole, Ground Zero en Strong Viking Obstacle Run: ze keren allemaal terug. Nieuw in 2018 zijn Gelderpop op Zeumeren op 7 juli en Camp Moonrise op Bussloo van 22 tot en met 24 juni.

Kijk hier voor alle publieksevenementen. 

Parkeertarieven ongewijzigd 
De parkeertarieven zijn ongewijzigd: in het hoogseizoen (1 mei – 1 oktober) € 5,- voor voertuigen tot zes meter en € 10,- voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter. In het laagseizoen (1 oktober – 1 mei) is het tarief € 3,- voor voertuigen tot zes meter en € 6,- voor voertuigen van 6 tot 15 meter. 
Op Strand Horst-Noord en Surfoever Hoge Bijssel blijven de huidige tarieven van € 5,- per voertuig tot 6 meter en € 10,- per voertuig van 6 tot 15 meter ongewijzigd. Deze tarieven gelden het hele jaar door.

Voor frequente bezoekers is een parkeerjaarkaart de overweging waard. De parkeerpas is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. Tot 1 mei aanstaande profiteert u nog van de voorverkoopactie. De parkeerpas kost dan slechts € 39,50 via de webwinkel

Geen honden in hoogseizoen
Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom. Op de recreatiegebieden Stroombroek, Mookerplas en Berendonck bevindt zich een hondenwandelroute die het hele jaar door toegankelijk is. Klik hier voor meer informatie.