Hilgelo

Laatste nieuws

Fotowedstrijd nog t/m 15 augustus

27-07-2017

In verband met haar 55-jarig bestaan organiseert Leisurelands deze zomer een fotowedstrijd. Stuur uw mooiste foto('s) in die gemaakt is/zijn op één van de recreatiegebieden van Leisurelands en win (geld)prijzen. De wedstrijd loopt nog tot en met 15 augustus.

Meedoen is simpel: stuur uw mooiste foto (passend bij het thema: mensen, actie of natuur) die u heeft gemaakt op de recreatiegebieden van Leisurelands toe per e-mail: infoleisurelands.nl. Voorzie de foto van een korte omschrijving, de naam van het recreatiegebied, de categorie en uw contactgegevens.  Zorg dat uw foto de meeste stemmen krijgt door de foto via social media te delen. De foto met de meeste stemmen, maakt kans op de publieksprijs. Naast de publieksjury zal ook een vakjury de ingezonden foto’s beoordelen. De vakjury bestaat uit drie professionele fotografen: Han Winters, Aldo Allessie en Herman Stöver. Ook als u op foto's stemt, maakt u kans op prijzen. Een selectie van de best beoordeelde foto’s worden in het najaar van 2017 tentoongesteld op recreatiegebied Bussloo. 

Er zijn geldprijzen te winnen van € 250,- tot € 750,- maar ook toegangskaarten voor bijvoorbeeld Thermen Bussloo, een overnachting bij het Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer en dagkaarten waterskiën / wakeboarden bij Burnside Cablepark. Klik hier voor een overzicht van de prijzen.