Berendonck

Nieuws

22-06-2018

Succesvol jaar voor jubilerend Leisurelands in 2017 (jaarverslag)

Met bijna zes miljoen bezoekers boekte Leisurelands een positief resultaat in 2017. We timmeren hard aan de weg voor de verdere professionalisering en ons te positioneren als één van de belangrijkste spelers in de vrijetijdssector. Zowel direct als indirect levert Leisurelands hiermee een bijdrage aan de leefbaarheid en vrijetijdsbesteding in de regio waarin zij actief is. 2017 was tevens een bijzonder jaar omdat we ons 55-jarig bestaan vierde.

Lees meer

08-06-2018

Strong Viking Obstacle Run (Water Edition) 23 en 24 juni op Berendonck

Op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018 vindt de ‘Water Edition’ van de Strong Viking Obstacle Run plaats op en rondom recreatiegebied Berendonck in Wijchen. Aan deze populaire obstakelrun doen duizenden deelnemers mee. Tijdens het evenement blijft Berendonck bereikbaar voor dagrecreanten en bezoekers van het Waterski & Outdoorcentrum alsmede Golfbaan de Berendonck en Restaurant Magnolia’s.

Lees meer

25-05-2018

Ook direct na Emporium geen strandbezoek Berendonck

Op zaterdag 26 mei vindt dancefestival Emporium plaats op Berendonck. Het recreatiegebied is dan in zijn geheel afgesloten voor dagrecreatie. De golfbaan (BurgGolf) en Restaurant Magnolia's blijven wel bereikbaar. Ook na Emporium, op zondag 27 mei, is Berendonck nog afgesloten voor strandbezoek. De waterskibaan is zondag 27 mei wel weer bereikbaar. De organisator van het festival doet er alles aan om het strand na Emporium weer zo spoedig mogelijk op te leveren. In ieder geval is het gehele recreatiegebied vanaf donderdag 31 mei weer toegankelijk voor dagrecreatie. Verwijzingen staan ter plekke met bebording aangegeven.

Lees meer

09-05-2018

Geen strandbezoek recreatiegebied Berendonck i.v.m. Emporium

Op zaterdag 26 mei aanstaande vindt dancefestival Emporium plaats op recreatiegebied Berendonck in Wijchen. Het festival begint om 12.00 uur en duurt tot 0.00 uur ’s avonds. De organisator, Matrixx Events, verwacht 30.000 bezoekers. Deze zaterdag is het recreatiegebied niet toegankelijk voor dagrecreanten. Tijdens de op- en afbouw is Berendonck grotendeels niet toegankelijk.

Lees meer

02-05-2018

Voordelig parkeren? Bestel een parkeerpas!

De voorverkoopactie van de parkeerpas van het seizoen 2018-2019 is geëindigd. Niet getreurd, want de parkeerpas is nog altijd voordelig te bestellen via de webshop. Als u tot en met 30 april 2019 vaker één of meerdere recreatiegebieden bezoekt, is het vaak voordeliger om een parkeerpas aan te schaffen dan per keer een uitrijkaart op het terrein te kopen. Daarnaast is een parkeerpas handig in het gebruik en hoeft u niet in de rij te gaan staan om een uitrijkaart te kopen.

Lees meer

19-04-2018

Mountainbike- en ruiterroute Berendonck niet begaanbaar door werkzaamheden

De komende periode vinden werkzaamheden plaats aan de achterzijde van recreatiegebied Berendonck. Door deze werkzaamheden zullen bestaande gedeeltes van de mountainbike- en ruiterroute afgesloten zijn. Afgelopen jaar zijn verschillende nieuwe paden aangelegd. Naar aanleiding daarvan kunnen nu de paden afgesloten worden, die in verband met de vergunning van de provincie Gelderland in het dassenleefgebied verwijderd moeten worden. De werkzaamheden zijn binnen enkele weken afgerond. De aannemer probeert de overlast voor recreanten tot een minimum te beperken.

Lees meer

18-04-2018

Hoogseizoen 1 mei van start

Op dinsdag 1 mei gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. 

Lees meer

23-03-2018

Strong Viking Obstacle Run (Mud Edition) op Berendonck 7 en 8 april

Op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 vindt de ‘Mud Edition’ van de Strong Viking Obstacle Run plaats op en rondom recreatiegebied Berendonck in Wijchen. Aan deze populaire obstakelrun doen duizenden deelnemers mee. Tijdens het evenement blijft Berendonck bereikbaar voor dagrecreanten en bezoekers van Waterski & Outdoorcentrum de Berendonck alsmede Golfbaan de Berendonck en Restaurant Magnolia’s. 

Lees meer

23-03-2018

Voorverkoopactie parkeerpas seizoen '18 - '19

De voorverkoopactie van de parkeerpas van het seizoen 2018-2019 is in volle gang. Via de webwinkel is de parkeerpas te koop voor slechts € 39,50. De parkeerpas is geldig van 1 mei 2018 tot 1 mei 2019 op maar liefst 18 recreatiegebieden. De trailerparkeerpas (voor lange voertuigen) kost slechts € 79,50 tijdens de voorverkoopactie. De actie loopt tot en met 30 april aanstaande. Indien u voor 20 april bestelt, wordt de parkeerpas u omstreeks 25 april toegestuurd zodat u hem vanaf 1 mei kunt gebruiken. Veel recreatieplezier op de recreatiegebieden van Leisurelands.

Lees meer

16-03-2018

Bouw Thermen Berendonck van start

Op woensdag 14 maart jongstleden is de eerste paal geslagen van wellnessresort Thermen Berendonck. Het wellnessresort wordt volledig gebouwd rondom het thema ‘1001 nacht’; oosters met Indiase stijlinvloeden. Op 1 mei 2019 gaan de poorten open van het prachtig gelegen wellnessresort op Berendonck.

Lees meer