Nieuws

05-06-2015

Hilgelo op zaterdag 6 juni 2015 niet beschikbaar voor badgasten

Op zaterdag 6 juni vindt het nieuwe evenement Ibiza Dreams plaats op Hilgelo. De organisatie verwacht 1500 bezoekers. Hilgelo zal deze dag niet beschikbaar zijn voor dagrecreatie, in tegenstelling tot eerdere berichten.

Lees meer

02-06-2015

Poolse delegatie brengt bezoek aan werkgebied Leisurelands

Van 27 tot en met 29 mei jl. bracht een groep Poolse hoogwaardigheidsbekleders een bezoek aan de Veluwe en bezocht daar samen met Leisurelands meerdere bedrijven in de vrijetijdssector. Doel was om de deelnemers van de delegatie van verschillende Poolse gemeenten een indruk te geven van het werkveld en de vrijetijdsindustrie en de betekenis daarvan voor het landelijk gebied.

Lees meer

29-05-2015

Nieuw evenement Ibiza Dreams 6 juni op Hilgelo

Op zaterdag 6 juni vindt het nieuwe evenement Ibiza Dreams plaats op Hilgelo. Ibiza Dreams is een dance event met verassende shows en internationale DJ’s waaronder: Gregor Salto, Ralvero, D-Rashid en Billy the Kit. De organisatie verwacht 1.500 bezoekers. Donderdag 4 juni start de opbouw van het evenement. Hilgelo is zaterdag 6 juni gesloten voor dagrecreatie.

Lees meer

27-05-2015

Klein gedeelte ruiterroute Bussloo tijdelijk omgeleid

In verband met uitbreidingswerkzaamheden bij Thermen Bussloo plaatst de uitvoerder een kraan op een gedeelte van de ruiterroute op Bussloo. De werkzaamheden vinden plaats in de periode van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni a.s. Er wordt alles aan gedaan om de overlast tot een minimum te beperken.

Lees meer

21-05-2015

Feestelijke opening Dieren-ABC-route Stroombroek

Op donderdag 21 mei is de Dieren-ABC-Route op recreatiegebied Stroombroek geopend door wethouder Tanja Loeff. Samen met een leerling van basisschool De Boomgaard, te Braamt, en Koos Konijn onthulde de wethouder het feestelijk ingepakte startbord. Dit was het startsein voor de leerlingen van groep 3, 4 en 5 om als eerste deze leerzame wandelroute te lopen. Vanaf heden is de route voor iedereen toegankelijk.

Lees meer

20-05-2015

Berendonck beperkt bereikbaar in verband met Emporium

Op zaterdag 30 mei aanstaande vindt de elfde editie van dancefestival Emporium plaats op recreatiegebied Berendonck te Wijchen. Tijdens deze editie is het thema “Land of the Rising Sun”. Het festival begint om 12.00 uur en duurt tot 0.00 uur ’s avonds. De organisator, Matrixx Events, verwacht 25.000 bezoekers. Deze zaterdag en tijdens de op- en afbouw is het recreatiegebied grotendeels niet toegankelijk voor dagrecreanten.

Lees meer

06-05-2015

Open Dag Groene Heuvels 16 mei a.s.

Op zaterdag 16 mei aanstaande organiseren de ondernemers op en nabij recreatiegebied Groene Heuvels gezamenlijk een open dag voor iedereen die een kijkje wil nemen wat dit recreatiegebied te bieden heeft. De laatste jaren is Groene Heuvels uitgebreid met meerdere activiteiten en stellen de ondernemers hun deuren open. De Open Dag is gratis toegankelijk van 10.00 tot 16.00 uur.

Lees meer

30-04-2015

Hoogseizoen 1 mei van start op recreatiegebieden

Op vrijdag 1 mei 2015 gaat het hoogseizoen officieel van start op de 20 recreatiegebieden van Leisurelands op de Veluwe, rondom Nijmegen en in de Achterhoek en Liemers. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. Het bezoek aan de recreatiegebieden is gratis, alleen voor het parkeren betaalt u parkeergeld.

Lees meer

13-04-2015

18 en 19 april recreatiegebied Bussloo decor van ANWB lentedagen

In het weekend van 18 en 19 april aanstaande organiseert ANWB voor het eerst de ANWB lentedagen op recreatiegebied Bussloo. Dit evenement is het startschot van het buitenseizoen. Beide dagen is het evenement te bezoeken van 10.00 – 17.00 uur. Er worden ca. 20.000 bezoekers verwacht. Vanaf 13 april start de opbouw van het evenement op deelgebied ’t Gorsselaar aan de noordwest zijde van het recreatiegebied. Bussloo blijft gewoon beschikbaar voor dagrecreatie.

Lees meer

10-04-2015

Heerderstrand woensdagochtend 15 april afgesloten voor autoverkeer

Op woensdag 15 april a.s. is recreatiegebied Heerderstrand van 07.00 uur tot ca. 14.00 uur afgesloten voor autoverkeer. Reden is dat er asfalteringswerkzaamheden plaats vinden in verband met de installatie van een nieuw parkeersysteem op Heerderstrand. Voor fietsers blijft Heerderstrand wel bereikbaar. Pitch & Putt Golf is tijdens deze werkzaamheden niet bereikbaar voor autoverkeer.

Lees meer