Nieuws

02-05-2018

Voordelig parkeren? Bestel een parkeerpas!

De voorverkoopactie van de parkeerpas van het seizoen 2018-2019 is geëindigd. Niet getreurd, want de parkeerpas is nog altijd voordelig te bestellen via de webshop. Als u tot en met 30 april 2019 vaker één of meerdere recreatiegebieden bezoekt, is het vaak voordeliger om een parkeerpas aan te schaffen dan per keer een uitrijkaart op het terrein te kopen. Daarnaast is een parkeerpas handig in het gebruik en hoeft u niet in de rij te gaan staan om een uitrijkaart te kopen.

Lees meer

26-04-2018

Nieuwe toiletgebouwen op Mookerplas en Groene Heuvels

Nog voor de zomervakantie komen er nieuwe toiletgebouwen op zowel recreatiegebied Mookerplas als op recreatiegebied Groene Heuvels. De huidige toiletgebouwen zijn verouderd en dienen vervangen te worden. Door deze investeringen krijgen de recreatiegebieden een kwaliteitsimpuls. In de toekomst worden er meer toiletgebouwen vervangen. Dit wordt gefaseerd uitgevoerd.

Lees meer

25-04-2018

Ontwikkelingsvisie Hambroekplas gepresenteerd

Het College van B&W van de gemeente Berkelland heeft zich positief uitgesproken over de visie van Leisurelands voor de ontwikkeling van recreatiegebied Hambroekplas in Borculo. Sinds de overname eind 2013 van de recreatiegebieden van Recreatieschap Achterhoek-Liemers door Leisurelands is het recreatiegebied aan de portefeuille van het recreatiebedrijf toegevoegd. De positieve principe-uitspraak is de start om van het relatief kleine recreatiegebied een volwaardig recreatiepark te maken dat Borculo op de kaart kan zetten. 

Lees meer

19-04-2018

Mountainbike- en ruiterroute Berendonck niet begaanbaar door werkzaamheden

De komende periode vinden werkzaamheden plaats aan de achterzijde van recreatiegebied Berendonck. Door deze werkzaamheden zullen bestaande gedeeltes van de mountainbike- en ruiterroute afgesloten zijn. Afgelopen jaar zijn verschillende nieuwe paden aangelegd. Naar aanleiding daarvan kunnen nu de paden afgesloten worden, die in verband met de vergunning van de provincie Gelderland in het dassenleefgebied verwijderd moeten worden. De werkzaamheden zijn binnen enkele weken afgerond. De aannemer probeert de overlast voor recreanten tot een minimum te beperken.

Lees meer

18-04-2018

Hoogseizoen 1 mei van start

Op dinsdag 1 mei gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. 

Lees meer

11-04-2018

Soul Survivor op Strand Nulde 27 april tot en met 1 mei

Van zaterdag 28 april tot en met dinsdag 1 mei 2018 vindt het jongerenfestival Soul Survivor plaats op Strand Nulde in Putten. Het evenement dat alweer zijn 21e editie gaat beleven, trekt jaarlijks ongeveer duizend jongeren die Jezus willen ontmoeten. Soul Survivor vindt plaats op het evenemententerrein op Strand Nulde-Noord. Met de opbouw wordt op zaterdag 21 april gestart.

Lees meer

09-04-2018

Mega Piraten Festijn 20 april op Zeumeren

Op vrijdag 20 april a.s. vindt de zevende editie van het Mega Piraten Festijn plaats op recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen/ Barneveld. Met diverse artiesten zoals Gerard Joling, Jannes, Lange Frans, Koos Alberts, Snollebollekes en Corry Konings wordt het een muzikaal festijn! Tijdens de op- en afbouw is recreatiegebied Zeumeren, evenals Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren en SchatEiland Zeumeren gewoon bereikbaar. De organisatie van het Mega Piraten Festijn verwacht zo’n 6.000 tot 8.000 bezoekers.

Lees meer

06-04-2018

Medewerker Leisurelands mishandeld door crossende jongen op Zandenplas

Op woensdag 4 april jl. is een medewerker van Leisurelands mishandeld toen hij twee jongeren aansprak op hun gedrag op Zandenplas in Nunspeet. De jongeren waren met brommers aan het crossen op het strand. De medewerker sprak hen aan op hun gedrag maar moest dit met een paar flinke klappen bekopen. 

Lees meer

28-03-2018

Renovatie botenhelling Surfoever Hoge Bijssel

Van 16 april 2018 tot en met 26 april 2018 wordt de botenhelling op Surfoever Hoge Bijssel gerenoveerd door de gemeente Nunspeet. De gemeente Nunspeet is eigenaar van de botenhelling die vooral voor het pontje tussen Hoge Bijssel (Nunspeet) en Biddinghuizen gedurende de zomermaanden wordt gebruikt. Tijdens de werkzaamheden is de botenhelling NIET te gebruiken. 

Lees meer

26-03-2018

Paasfeest op Bussloo

Nog niets te doen op 1e paasdag? Kom dan allemaal gezellig naar kiosk de Withagen op Bussloo! Het belooft een gezellige dag te worden voor jong en oud.

Lees meer