Zeumeren Moddert 30 juni 2018

25-06-2018

Op zaterdag 30 juni a.s. vindt de allereerste obstakelrun van Voorthuizen plaats, Zeumeren Moddert. Een parcours met hindernissen van verschillende afmetingen. De deelnemers leggen gezamenlijk een afstand van ongeveer 7 kilometer af.

Tijdens het evenement is recreatiegebied Zeumeren, evenals Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren en SchatEiland Zeumeren gewoon bereikbaar.

Via de ingang aan de zijde van Voorthuizen parkeren de deelnemers en bezoekers hun auto’s op de parkeerplaats. Bezoekers kunnen voor een hapje en een drankje terecht bij één van de eetkramen. Het parcours is een “rondje Zeumeren” en wordt d.m.v. linten en dranghekken afgebakend. De hindernissen worden op de grasvelden, stranden en het fietspad geplaatst.

Op vrijdag 29 juni zal het evenement worden opgebouwd. De familierun begint op zaterdag 30 juni om 8.30 uur. Om 11.00 uur starten de overige deelnemers. Elk half uur zal er een heat met ongeveer 30-40 deelnemers starten. De laatste heat start om 15.30 uur. Om 17.00 uur start de bezemwagen en worden de laatste deelnemers van het parcours gehaald. Plezier en veiligheid staat voorop: het is geen wedstrijd! De organisatie verwacht rond de 500 deelnemers.

Meer informatie: www.zeumerenmoddert.com