LI Leisure Investment neemt aandeel in startup Blue Water App

11-10-2017

Onlangs heeft het investeringsfonds LI Leisure Investment een aandeel genomen in de Blue Water App. Een app die watersporters helpt bij het boeken van een ligplaats bij een haven naar keuze. In totaal zijn er nu vier aandeelhouders. Hiermee krijgt de Blue Water App de kans om een begrip te worden in Nederland.

CEO Christiaan Drent: “Wij zijn erg blij met LI Leisure Investment. Daarmee kent de Blue Water App een goede start in Nederland. De app kent inmiddels ruim 16.000 actieve gebruikers en is al ruim 327.000 keer gebruikt. In totaal zijn er 56 havens in Nederland bij aangesloten. Via de app selecteert een gebruiker een haven naar keuze om zo meer te weten te komen over de duur, de grootte, de beschikbaarheid en de prijs van de ligplaats. Het helpt watersporters via de beste en veiligste route naar de gekozen bestemming waar de ligplaats reeds geregeld is.”


LI Leisure Investment is een investeringsfonds gericht op innovatie in de Nederlandse recreatiesector. Het is een initiatief van Molecaten en Leisurelands, twee prominente spelers in de vrijetijdssector met tientallen jaren ondernemerservaring. Het fonds stimuleert duurzame innovatie voor dag- en verblijfsrecreatie in het buitengebied. Er wordt daarvoor kennis, kunde en kapitaal ter beschikking gesteld. Ieder technologisch of conceptueel initiatief dat aantoonbaar innovatief is, komt in aanmerking voor participatie. Meer informatie op www.lileisureinvestment.nl. 


Meer informatie over de Blue Water App: www.bluewaterapp.nl. 

Deel dit bericht