12e editie Ground Zero Festival 26 augustus op Bussloo

14-08-2017

Op zaterdag 26 augustus aanstaande organiseert UDC Events in samenwerking met Multigroove voor de twaalfde keer Ground Zero Festival op recreatiegebied Bussloo. Het evenement vindt plaats van 21.00 uur ’s avonds tot 7.00 uur ’s ochtends. Er worden 25.000 bezoekers verwacht. Vanaf maandag 21 augustus start de opbouw van het evenement op locatie ’t Gorsselaar aan de noordwestzijde van het recreatiegebied. Bussloo blijft gewoon beschikbaar voor dagrecreatie.

Ground Zero is het enige openlucht nachtevenement van Nederland. Het is een festival voor de liefhebbers van harde dansstijlen.


Op- en afbouw evenement
’t Gorsselaar op Bussloo waar het evenement plaatsvindt, is afgesloten voor dagrecreatie van maandag 21 augustus tot en met woensdag 30 augustus. Recreanten kunnen gedurende deze periode gebruik maken van de overige stranden en ligweiden op Bussloo. ’t Gorsselaar wordt woensdag 30 augustus weer opgeleverd. Ter plekke wordt met bebording aangegeven welke delen van het recreatiegebied te gebruiken zijn voor dagrecreanten. Dagrecreanten zijn dus alle dagen van harte welkom op Bussloo.


Afsluiting Kneuterstraat
In verband met de calamiteitenroute is een deel van de Kneuterstraat afgesloten op zaterdag 26 augustus 2017 van 19.00 uur ’s avonds tot 7.00 uur de volgende ochtend. Het betreft het deel tussen de aansluiting met de Withagenweg en de Breuninkhofweg. De afsluiting staat ter plekke met bebording aangeduid. De bedrijven in de buurt van Bussloo blijven gewoon bereikbaar. Voor aanwonenden blijft de Kneuterstraat toegankelijk. 


Geluid
Zaterdag 26 augustus vinden overdag verschillende geluidstesten plaats. Tijdens het festival kan er geluidshinder ontstaan. De organisatie houdt zich te allen tijde aan de geluidsnormen uit de vergunning van de gemeente. 


Meer informatie op www.groundzerofestival.nl.