Run for KiKa op Berendonck 17 september

07-09-2017

Op zondag 17 september 2017 vindt de tweede Run for KiKa plaats op recreatiegebied Berendonck. Run for KiKa bestaat uit een reeks hardloopevenementen die één doel hebben: 95% genezingskans voor kinderen met kanker. Tijdens het evenement blijft de Berendonck bereikbaar voor dagrecreanten en bezoekers van het Waterski & Outdoorcentrum alsmede Golfbaan de Berendonck en Restaurant Magnolia’s.

Alle deelnemers rennen 1, 5 of 10 kilometer voor Stichting Kinderen Kankervrij en proberen zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. Run for KiKa is niet alleen een hardloopwedstrijd; er zijn ook allerlei activiteiten voor het hele gezin. Iedereen is welkom om de hardlopers aan te moedigen en een leuke dag te hebben. Van 12.00 tot 15.30 uur zijn er verschillende attracties waaronder springkussens en leuke activiteiten. 

 

Op- en afbouw

De opbouw start op vrijdagavond 15 september. Tijdens de op- en afbouw blijft Berendonck voor alle bezoekers bereikbaar. Bezoekers dienen er rekening mee te houden dat bepaalde delen van het recreatiegebied in de periode van 15 september tot en met 17 september beperkt te gebruiken zijn. 


Parkeren

Op recreatiegebied Berendonck is betaald parkeren van toepassing. Ook tijdens de Run for KiKa is dit het geval. Uitrijkaarten zijn te koop op het terrein bij de betaalautomaten à € 5,00. Betalen kan door middel van PIN. Een uitrijkaart kopen kan gedurende de hele dag. Deze is op de gehele dag van aankoop geldig. Bezoekers met een geldige Leisurelands parkeerpas kunnen op de normale wijze het parkeerterrein verlaten. 


Meer informatie over het evenement is te vinden op www.runforkika.nl.