Jubilerend Soul Survivor op Strand Nulde

07-04-2017

Foto: Stichting Soul Survivor Activities

Van zaterdag 22 april tot en met dinsdag 25 april 2017 vindt het jongerenfestival Soul Survivor plaats op Strand Nulde in Putten. Het evenement dat alweer zijn 20e editie gaat beleven, trekt jaarlijks ongeveer duizend jongeren die Jezus willen ontmoeten. Soul Survivor vindt plaats op het evenemententerrein op Strand Nulde-Noord. Met de opbouw wordt op zaterdag 15 april gestart.

Het vierdaagse festival staat in het teken van het geloof. Er is muziek; verschillende artiesten treden op, maar er zijn ook seminars, workshops en films. Tenslotte zijn er ook sportieve activiteiten om aan deel te nemen. De bezoekers overnachten op het evenemententerrein. Het is ook mogelijk een dagkaart voor het evenement te kopen of een weekendarrangement te boeken. 


Tijdens de op- en afbouw wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met andere bezoekers van Strand Nulde. Het strand Korte Roeijen op Nulde-Zuid is gewoon bereikbaar. Hetzelfde geldt voor het Postillion Hotel, de jachthaven en Strandparc Nulde. De stranden Burg en Smokerspol op Strand Nulde-Noord zijn in de periode van zaterdag 15 april tot en met vrijdag 28 april 2017 niet of slechts gedeeltelijk te bereiken.


Meer informatie over het festival op www.soulsurvivor.nl.