Bereikbaarheid Hilgelo tijdens tweede editie Ibiza Dreams op 11 juni

03-06-2016

Op zaterdag 11 juni vindt voor het tweede jaar op rij evenement Ibiza Dreams plaats op Hilgelo met als thema ‘Bohemian Ibiza’. Een 2e editie met een sterke line up, waar grote en kleine – bekende en nieuwkomers – namen uit binnen- en buitenland worden afgewisseld binnen de wereld van dance en house muziek. De organisatie verwacht 1.500 bezoekers. Hilgelo is deze dag niet toegankelijk voor dagrecreatie, het festival is van 13.00 uur – 01.00 uur.

Beperkt open tijdens op- en afbouw
De opbouw start op woensdag 8 juni. Tijdens de op- en afbouw blijft het recreatiegebied toegankelijk voor dagrecreatie, met uitzondering van het naturistenstrand. Het evenement vindt plaats op het naturistenstrand, dit strand is dan ook tijdens de op- en afbouw niet toegankelijk voor dagrecreatie. Gedurende het evenement op zaterdag 11 juni is het gehele recreatiegebied afgesloten voor dagrecreatie. Sevink Molen blijft de gehele periode wel bereikbaar.

De strandbezoekers kunnen tijdens het evenement uitwijken naar andere recreatiegebieden van Leisurelands bijvoorbeeld naar Hambroekplas te Borculo of naar Slingeplas te Aalten. Naturisten zijn gedurende deze periode welkom bij Stroombroek te Braamt, bij Doetinchem of bij Bussloo in Voorst, nabij Apeldoorn-Deventer. Vanaf woensdag 15 juni wordt het terrein weer opgeleverd en is het weer toegankelijk voor iedereen.

Voor meer informatie over Hilgelo klik hier. Informatie over het festival staat op: www.ibdsfestival.nl.