Nieuws

07-06-2017

Wethouder Marije Storteboom opent vernieuwd toilet/kioskgebouw Zandenplas

Op 6 juni jl. opende wethouder Marije Storteboom van de gemeente Nunspeet het vernieuwde toilet/kioskgebouw op recreatiegebied Zandenplas. Het vernieuwde gebouw is weer helemaal van deze tijd. Zandenplas is hiermee gereed voor het recreatieseizoen.

Lees meer

07-06-2017

Bereikbaarheid recreatiegebied Groene Heuvels i.v.m. Down The Rabbit Hole

In het weekend van 23 tot en met 25 juni 2017 vindt de vierde editie van het festival Down The Rabbit Hole plaats op recreatiegebied Groene Heuvels in Ewijk. Tijdens het festival is het recreatiegebied niet toegankelijk voor dagrecreanten en tijdens de op- en afbouw in beperkte mate. De organisatie van het evenement ligt in handen van Mojo.

Lees meer

04-06-2017

Zwemmersjeuk bij kleine waterplas bungalowpark, NIET bij grote plas recreatiegebied Groene Heuvels

Op 3 juni jl. is door de provincie Gelderland een waarschuwing ingesteld voor de kleine waterplas bij Vakantiepark de Groene Heuvels in verband met zwemmersjeuk. De grote waterplas op het recreatiegebied is echter niet getroffen door zwemmersjeuk. Hier kunt u dus veilig zwemmen.

Lees meer

02-06-2017

Nieuw speeltoestel op Strand Nulde-Zuid

Op Strand Nulde-Zuid is op 2 juni jl. een nieuw speeltoestel op feestelijke wijze geopend door wethouder Nico Gerritsen van de gemeente Putten. Strand Nulde stond altijd al bekend als avontuurlijk speelstrand. Met deze uitbreiding is het speelstrand een leuk toestel rijker waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Lees meer

01-06-2017

Strong Viking Obstacle Run – Water Edition - op Berendonck

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 vindt de ‘Water Edition’ van de Strong Viking Obstacle Run plaats op en rondom recreatiegebied Berendonck in Wijchen. Aan deze populaire obstakelrun doen duizenden deelnemers mee. Tijdens het evenement blijft de Berendonck bereikbaar voor dagrecreanten en bezoekers van het Waterski & Outdoorcentrum alsmede Golfbaan de Berendonck en Restaurant Magnolia’s.

Lees meer

01-06-2017

Nieuwe wegen en fietspaden Strand Horst en Strand Nulde gereed

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de vernieuwing van de wegen en fietspaden op de recreatiegebieden Strand Horst en Strand Nulde. Wethouder Jan van Eijsden van de gemeente Ermelo verrichte op 31 mei jl. de officiële opening op Strand Horst. De vele bezoekers van Strand Horst en Strand Nulde kunnen de gebieden weer comfortabel en veilig bereiken. Met deze nieuwe wegen en fietspaden heeft terreineigenaar Leisurelands een kwaliteitsslag gemaakt.

Lees meer

31-05-2017

Opening Beachclub MEER en Aquapark Winterswijk op Hilgelo 10 juni

Op zaterdag 10 juni aanstaande openen Beachclub MEER en Aquapark Winterswijk hun deuren voor publiek op recreatiegebied Hilgelo.

Lees meer

24-05-2017

Vanaf 1 juni selfie wedstrijd op acht recreatiegebieden van Leisurelands

In 2017 viert Leisurelands haar 55-jarig bestaan. In verband met dit jubileumjaar organiseert het recreatiebedrijf een selfie* wedstrijd voor iedereen die het leuk vindt om een selfie te maken op de recreatiegebieden. Deze wedstrijd wordt gehouden op acht recreatiegebieden: Berendonck, Bussloo Kievitsveld, Rhederlaag, Slingeplas, Wylerbergmeer, Zandenplas en Zeumeren in de maanden juni, juli, augustus en september. Op die recreatiegebieden staat duidelijk aangegeven door middel van een bord waar de selfie spot zich bevindt.

Lees meer

24-05-2017

Maandag 29 mei laatste asfalteringswerkzaamheden Strand Nulde en Strand Horst

Op maandag 29 mei vinden de laatste asfalteringswerkzaamheden aan de wegen en fietspaden plaats op Strand Nulde en Strand Horst. De aannemer brengt die dag de slijtlaag aan. Nulde en Horst blijven gewoon bereikbaar en toegankelijk. Op sommige momenten is enig oponthoud mogelijk.

Lees meer

15-05-2017

Strand Berendonck afgesloten i.v.m. (opbouw) Emporium

Op zaterdag 27 mei aanstaande vindt dancefestival Emporium plaats op recreatiegebied Berendonck in Wijchen. Het festival begint om 12.00 uur en duurt tot 0.00 uur ’s avonds. De organisator, Matrixx Events, verwacht 25.000 bezoekers. Deze zaterdag is het recreatiegebied niet toegankelijk voor dagrecreanten. Tijdens de op- en afbouw is Berendonck grotendeels niet toegankelijk.

Lees meer