Nieuws

06-11-2017

Prijswinnaars fotowedstrijd jubilerend Leisurelands in het zonnetje gezet

In 2017 viert recreatiebedrijf Leisurelands haar 55e verjaardag. Voor liefhebbers van de recreatiegebieden van Leisurelands organiseerde het bedrijf deze zomer een fotowedstrijd. Honderden foto’s werden ingestuurd. Een selectie van de foto’s werd in september en oktober tentoongesteld op recreatiegebied Bussloo. Afgelopen zaterdag werden de winnaars bekend gemaakt. Bij Recreatiepark de Veerstal in Lathum werden zij in het zonnetje gezet.

Lees meer

13-10-2017

Derde editie branche-event Gastvrij! groot succes

Op donderdag 12 oktober kwam de nationale gastvrijheidssector bijeen tijdens een bijzondere netwerkbijeenkomst in het Kröller Müller Museum. Deze derde editie werd goed bezocht door topondernemers en topbestuurders. De organisatoren: Gastvrij Nederland, Kröller Müller, Leisurelands, Molecaten en Thermen Bussloo kijken terug op een geslaagd branche-event.

Lees meer

12-10-2017

Speelschip Stroombroek maakt plaats voor nieuw speeltoestel

Het markante speelschip op recreatiegebied Stroombroek in Braamt maakt plaats voor een nieuw speeltoestel. Terreineigenaar Leisurelands is tot de conclusie gekomen dat het speelschip helaas al op heel korte termijn moet worden verwijderd in verband met de veiligheid. Door vernielingen is de veiligheid niet meer te garanderen. Voor de start van het nieuwe seizoen (mei 2018) zal er een nieuw in het oog springend speeltoestel voor in de plaats komen.

Lees meer

12-10-2017

Doorvaart Mookerplas gestremd op 26 oktober

Op donderdag 26 oktober voert de Waard Onderwaterinspecties in opdracht van Waterschap Limburg een duikinspectie uit in de keersluis in Mook. Hierdoor is de doorvaart tussen circa 08.00 en 18.00 uur gestremd. Tijdens deze stremming is doorvaart van en naar Mookerplas niet mogelijk.

Lees meer

11-10-2017

LI Leisure Investment neemt aandeel in startup Blue Water App

Onlangs heeft het investeringsfonds LI Leisure Investment een aandeel genomen in de Blue Water App. Een app die watersporters helpt bij het boeken van een ligplaats bij een haven naar keuze. In totaal zijn er nu vier aandeelhouders. Hiermee krijgt de Blue Water App de kans om een begrip te worden in Nederland.

Lees meer

05-10-2017

Nieuw: lasergamen bij PP Golf Bussloo

Op zondag 1 oktober zijn de deuren geopend van een nieuwe activiteit bij PP Golf Bussloo: Lasergame, The Next Generation! De Lasergame bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Naast het gevecht tegen het andere team moet je ook strijden tegen de elementen. Er zijn lichtshows, spiegels, bewegende wanden en geluidseffecten. Naast alle bekende spelvormen kun je ook als geoefende speler extra varianten kiezen zoals: last man standing en capture the flag.

Lees meer

29-09-2017

Waarschuwing zwemwater Kinderstrand Bussloo en negatief zwemadvies Wylerbergmeer ingetrokken

Per 28 september 2017 heeft de provincie Gelderland de waarschuwing voor het zwemwater bij het Kinderstrand op Bussloo (i.v.m. zwemmersjeuk) en het negatief zwemadvies voor Wylerbergmeer (i.v.m. blauwalgen) ingetrokken. De waarschuwing voor Bussloo werd op 25 juli ingesteld en het negatief zwemadvies voor Wylerbergmeer op 5 september. Eerder werd voor Wylerbergmeer op 17 augustus al een waarschuwing uitgegeven.

Lees meer

25-09-2017

Laagseizoen zondag 1 oktober van start

Op zondag 1 oktober a.s. gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2018. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.

Lees meer

18-09-2017

Feestelijk opening fototentoonstelling Bussloo

In verband met haar 55-jarig bestaan in 2017 organiseerde Leisurelands deze zomer een fotowedstrijd. Iedereen kon meedoen. Uit de vele inzendingen zijn de beste foto’s gekozen. Deze worden nu tentoongesteld op recreatiegebied Bussloo in Wilp / Twello. Afgelopen vrijdag werd de tentoonstelling officieel geopend door wethouder Harjo Pinkster van de gemeente Voorst. Bij de opening waren deelnemers van de fotowedstrijd, omwonenden en ondernemers van Bussloo alsmede de vakjury aanwezig.

Lees meer

07-09-2017

Run for KiKa op Berendonck 17 september

Op zondag 17 september 2017 vindt de tweede Run for KiKa plaats op recreatiegebied Berendonck. Run for KiKa bestaat uit een reeks hardloopevenementen die één doel hebben: 95% genezingskans voor kinderen met kanker. Tijdens het evenement blijft de Berendonck bereikbaar voor dagrecreanten en bezoekers van het Waterski & Outdoorcentrum alsmede Golfbaan de Berendonck en Restaurant Magnolia’s.

Lees meer