Nieuws

25-05-2018

Ook direct na Emporium geen strandbezoek Berendonck

Op zaterdag 26 mei vindt dancefestival Emporium plaats op Berendonck. Het recreatiegebied is dan in zijn geheel afgesloten voor dagrecreatie. De golfbaan (BurgGolf) en Restaurant Magnolia's blijven wel bereikbaar. Ook na Emporium, op zondag 27 mei, is Berendonck nog afgesloten voor strandbezoek. De waterskibaan is zondag 27 mei wel weer bereikbaar. De organisator van het festival doet er alles aan om het strand na Emporium weer zo spoedig mogelijk op te leveren. In ieder geval is het gehele recreatiegebied vanaf donderdag 31 mei weer toegankelijk voor dagrecreatie. Verwijzingen staan ter plekke met bebording aangegeven.

Lees meer

09-05-2018

Geen strandbezoek recreatiegebied Berendonck i.v.m. Emporium

Op zaterdag 26 mei aanstaande vindt dancefestival Emporium plaats op recreatiegebied Berendonck in Wijchen. Het festival begint om 12.00 uur en duurt tot 0.00 uur ’s avonds. De organisator, Matrixx Events, verwacht 30.000 bezoekers. Deze zaterdag is het recreatiegebied niet toegankelijk voor dagrecreanten. Tijdens de op- en afbouw is Berendonck grotendeels niet toegankelijk.

Lees meer

08-05-2018

Recreatiegebied Hilgelo weer toegankelijk

Sinds vanmiddag 15.15 uur is recreatiegebied Hilgelo weer toegankelijk voor publiek. Sinds gisteravond was het recreatiegebied in verband met een ongeval afgesloten.

Lees meer

02-05-2018

Voordelig parkeren? Bestel een parkeerpas!

De voorverkoopactie van de parkeerpas van het seizoen 2018-2019 is geëindigd. Niet getreurd, want de parkeerpas is nog altijd voordelig te bestellen via de webshop. Als u tot en met 30 april 2019 vaker één of meerdere recreatiegebieden bezoekt, is het vaak voordeliger om een parkeerpas aan te schaffen dan per keer een uitrijkaart op het terrein te kopen. Daarnaast is een parkeerpas handig in het gebruik en hoeft u niet in de rij te gaan staan om een uitrijkaart te kopen.

Lees meer

02-05-2018

Kidspret op Bussloo 2 t/m 6 mei

Kom van woensdag 2 tot en met zondag 6 mei naar Bussloo voor het springkussenfestival Kidspret! Een leuk evenement voor jong en oud in de meivakantie.

Lees meer

26-04-2018

Nieuwe toiletgebouwen op Mookerplas en Groene Heuvels

Nog voor de zomervakantie komen er nieuwe toiletgebouwen op zowel recreatiegebied Mookerplas als op recreatiegebied Groene Heuvels. De huidige toiletgebouwen zijn verouderd en dienen vervangen te worden. Door deze investeringen krijgen de recreatiegebieden een kwaliteitsimpuls. In de toekomst worden er meer toiletgebouwen vervangen. Dit wordt gefaseerd uitgevoerd.

Lees meer

25-04-2018

Ontwikkelingsvisie Hambroekplas gepresenteerd

Het College van B&W van de gemeente Berkelland heeft zich positief uitgesproken over de visie van Leisurelands voor de ontwikkeling van recreatiegebied Hambroekplas in Borculo. Sinds de overname eind 2013 van de recreatiegebieden van Recreatieschap Achterhoek-Liemers door Leisurelands is het recreatiegebied aan de portefeuille van het recreatiebedrijf toegevoegd. De positieve principe-uitspraak is de start om van het relatief kleine recreatiegebied een volwaardig recreatiepark te maken dat Borculo op de kaart kan zetten. 

Lees meer

19-04-2018

Mountainbike- en ruiterroute Berendonck niet begaanbaar door werkzaamheden

De komende periode vinden werkzaamheden plaats aan de achterzijde van recreatiegebied Berendonck. Door deze werkzaamheden zullen bestaande gedeeltes van de mountainbike- en ruiterroute afgesloten zijn. Afgelopen jaar zijn verschillende nieuwe paden aangelegd. Naar aanleiding daarvan kunnen nu de paden afgesloten worden, die in verband met de vergunning van de provincie Gelderland in het dassenleefgebied verwijderd moeten worden. De werkzaamheden zijn binnen enkele weken afgerond. De aannemer probeert de overlast voor recreanten tot een minimum te beperken.

Lees meer

18-04-2018

Hoogseizoen 1 mei van start

Op dinsdag 1 mei gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. 

Lees meer

11-04-2018

Soul Survivor op Strand Nulde 27 april tot en met 1 mei

Van zaterdag 28 april tot en met dinsdag 1 mei 2018 vindt het jongerenfestival Soul Survivor plaats op Strand Nulde in Putten. Het evenement dat alweer zijn 21e editie gaat beleven, trekt jaarlijks ongeveer duizend jongeren die Jezus willen ontmoeten. Soul Survivor vindt plaats op het evenemententerrein op Strand Nulde-Noord. Met de opbouw wordt op zaterdag 21 april gestart.

Lees meer