Nieuws

17-07-2017

Zwemwaterkwaliteit Bussloo weer in orde

De waarschuwing voor de zwemwaterkwaliteit op twee stranden op Bussloo (Snenge en Kinderstrand) is per 17 juli 2017 ingetrokken door de provincie Gelderland. De zwemwaterkwaliteit is dus weer in orde en er kan weer veilig worden gezwommen. De waarschuwing was ingesteld voor deze twee stranden per 21 juni jl. in verband met een reeks klachten over zwemmersjeuk.

Lees meer

11-07-2017

Recordaantal bezoekers zorgt voor positief resultaat Leisurelands in 2016

Met een recordaantal van ruim zes miljoen bezoekers in 2016 heeft Leisurelands, eigenaar van 20 recreatiegebieden in Gelderland en Noord-Limburg, een positief resultaat geboekt. Leisurelands timmert hard aan de weg om zich verder te professionaliseren en te positioneren als één van de belangrijkste spelers in de vrijetijdssector. Zowel direct als indirect levert Leisurelands hiermee een maatschappelijke bijdrage aan de leefbaarheid en vrijetijdsbesteding in de regio waarin zij actief is.

Lees meer

25-06-2017

Nieuw op Strand Nulde-Zuid: Summer Village

Op 1 juli a.s. opent Summer Village, een nieuw concept dat staat voor zomers genieten, zijn deuren op Strand Nulde-Zuid. Summer Village biedt een heerlijke spot aan het strand met groot terras aan het water. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een feestje of activiteit.

Lees meer

23-06-2017

Bereikbaarheid recreatiegebied Rhederlaag i.v.m. Dreamfields Festival en Dreamfields Sunday

Op zaterdag 8 juli 2017 vindt Dreamfields Festival plaats op recreatiegebied Rhederlaag in Lathum (gemeente Zevenaar). Het dancefestival duurt van 12.00 uur ’s middags tot 0.00 uur ’s avonds. Nieuw is Dreamfields Sunday op zondag 9 juli van 13.00 tot 23.00 uur. Matrixx Events organiseert beide festivals. In verband met een geoptimaliseerde terreinindeling is het Bahrsche Strand alsmede het naturistenstrand tijdens het festival, maar ook tijdens de op- en afbouwperiode niet toegankelijk.

Lees meer

23-06-2017

Beach Pull, groots tractorpulling spektakel, 7 en 8 juli op Strand Nulde

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli 2017 is Strand Nulde in Putten het decor van het jaarlijkse evenement Total Agri Beach Pull. Tijdens deze zeventiende editie ronken de vele tractormotoren weer op het evenemententerrein. De organisatie verwacht voor dit evenement zo’n 10.000 bezoekers. Op zaterdag 8 juli is Strand Nulde niet toegankelijk voor strandbezoekers.

Lees meer

21-06-2017

Waarschuwing i.v.m. zwemmersjeuk bij Snenge en Kinderstrand Bussloo

In verband met meerdere meldingen is er per 21 juni 2017 een waarschuwing ingesteld door de provincie Gelderland voor de Snenge en het Kinderstrand op Bussloo. Voor de overige stranden geldt de waarschuwing NIET.

Lees meer

19-06-2017

Wedstrijdje fonteinfietsen op Wylerbergmeer

Op 19 juni jl. opende wethouder Sylvia Fleuren samen met Leisurelands directeur Erik Droogh een nieuw speeltoestel op recreatiegebied Wylerbergmeer. De twee namen het tegen elkaar op tijdens een wedstrijdje fonteinfietsen. De fonteinfiets is gedeeltelijk gefinancierd door de inmiddels opgeheven Sportstichting Antonius Beek-Ubbergen die sport en beweging voor de jeugd van Beek-Ubbergen hoog in het vaandel heeft staan.

Lees meer

16-06-2017

19e editie Giesbeach op Rhederlaag op zaterdag 1 juli 2017

Op zaterdag 1 juli vindt het muziekevenement “Giesbeach” plaats op het Meentse Strand op recreatiegebied Rhederlaag. Het evenement vindt dan voor de 19e keer plaats. Giesbeach start om 20.00 uur en eindigt om 01.00 uur.

Lees meer

07-06-2017

Wethouder Marije Storteboom opent vernieuwd toilet/kioskgebouw Zandenplas

Op 6 juni jl. opende wethouder Marije Storteboom van de gemeente Nunspeet het vernieuwde toilet/kioskgebouw op recreatiegebied Zandenplas. Het vernieuwde gebouw is weer helemaal van deze tijd. Zandenplas is hiermee gereed voor het recreatieseizoen.

Lees meer

07-06-2017

Bereikbaarheid recreatiegebied Groene Heuvels i.v.m. Down The Rabbit Hole

In het weekend van 23 tot en met 25 juni 2017 vindt de vierde editie van het festival Down The Rabbit Hole plaats op recreatiegebied Groene Heuvels in Ewijk. Tijdens het festival is het recreatiegebied niet toegankelijk voor dagrecreanten en tijdens de op- en afbouw in beperkte mate. De organisatie van het evenement ligt in handen van Mojo.

Lees meer