Hilgelo Actie & ontspanning

Hilgelo

Welkom op recreatiegebied Hilgelo

Vlakbij Winterswijk ligt het veelzijdige recreatiegebied Hilgelo. Het zandstrand, de ruime ligweiden en diverse voorzieningen maken Hilgelo tot de ideale plek voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich uitstekend op het strand en bij de vele speeltoestellen. Bij het Paviljoen kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Hilgelo biedt u een breed scala aan activiteiten. Wat dacht u van zwemmen, duiken, waterfietsen, fietsen en wandelen? Een bezoek aan Hilgelo kunt u prima combineren met een prachtige fietstocht door de directe ligging aan diverse fietsroutes of de ATB-route rondom Winterswijk. 

Recreatiegebied Hilgelo is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld. 

Laatste nieuws

16-03-2015

Ondergrondse vuilopslag op recreatiegebied Hilgelo

Lees meer

13-03-2015

Leisurelands schenkt rode beuken aan aandeelhouders

Lees meer


Evenementenkalender

Op dit moment staan er geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor publieksevenementen op de andere recreatiegebieden van Leisurelands.

Waterkwaliteit status

Er is op dit moment geen actuele informatie beschikbaar over de waterkwaliteit. De kwaliteit van het zwemwater wordt alleen gecontroleerd in het zwemseizoen tussen 1 mei en 1 oktober. Kort na 1 mei kunt u hier de gegevens vinden van de waterkwaliteitsonderzoeken.