Bussloo Méér dan een strand!

Bussloo

Welkom op recreatiegebied Bussloo

In de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen vindt u één van de meest veelzijdige recreatiegebieden van Nederland: Bussloo. Recreatiegebied Bussloo ligt direct aan de A1. Diverse zandstranden, ruime ligweiden en vele voorzieningen maken Bussloo tot de ideale plek voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich uitstekend op het strand en bij de verschillende speeltoestellen, vooral bij het Kinderstrand van de Withagen of bij de Robberskamp. Bij de diverse kiosken kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Bussloo biedt nog veel meer: van golfen, wellness, outdooractiviteiten tot beachvolleybal, vissen, paardrijden en duiken. Ook vindt u op Bussloo restaurants en Hotel Thermen Bussloo.

Recreatiegebied Bussloo is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld.

Laatste nieuws

21-08-2017

Nieuwe speeltoestellen

Lees meer

14-08-2017

12e editie Ground Zero Festival 26 augustus op Bussloo

Lees meer


Evenementen

Van 26 augustus 2017 tot 27 augustus 2017

Ground Zero

Lees meer


Status waterkwaliteit Kinderstrand: WAARSCHUWING

In verband met een reeks meldingen van zwemmersjeuk heeft de provincie Gelderland opnieuw een waarschuwing ingesteld per 25 juli 2017 voor het zwemwater van recreatiegebied Bussloo voor het 'Kinderstrand´. Voor de overige stranden geldt de waarschuwing NIET.   

Zwemmen is nog wel toegestaan, maar u loopt kans op zwemmersjeuk. Zwemmersjeuk is vervelend, maar niet gevaarlijk voor de gezondheid.  Meer informatie op www.zwemwater.nl.